Eurolliga
Esports  /  Bàsquet 06/07/2017

L’Eurolliga ignora les finestres de joc de la FIBA

Els 40 clubs que participen en les dues grans competicions europees reiteren la seva intenció de no cedir els seus jugadors

i
àlex Gozalbo
1 min
Nacho Rodríguez, durant la reunió de l'Eurolliga

BarcelonaEls 40 clubs que participen en les dues grans competicions europees, l’Eurolliga i l’Eurocup, van aprovar el calendari per a la temporada 2017-18. Tal com va advertir Jordi Bertomeu al maig, la planificació no deixa cap forat per a les finestres que la FIBA ha reservat per a partits oficials de les seleccions. L’Eurolliga, doncs, reitera la seva intenció de no cedir els seus jugadors, tal com fa la NBA.

L’Eurolliga, que manté el nou format estrenat la temporada passada, obrirà la seva lliga regular el 12 d’octubre. L’última de les 30 jornades d’aquesta fase inicial serà el 6 d’abril. Els quarts de final es disputaran entre el 17 d’abril i l’1 de maig. La 'final four', que s’ha programat a Belgrad, se celebrarà entre el 18 i el 20 de maig.

Els executius de l’Eurolliga van presentar als clubs els pilars estratègics per impulsar les operacions comercials durant els pròxims cinc anys, tal com es va definir en la recent sessió de treball dels propietaris de clubs celebrada a Chantilly (França). A més, van decidir situar en un màxim de quatre el nombre d’equips del mateix país.

stats