ACB
Esports Bàsquet 27/02/2015

El FIATC Joventut visita el Río Natura Monbus després de recuperar sensacions a la Copa

Els de Badalona tornen a la Lliga, on han encadenat tres ensopegades consecutives amb el punt de mira enfocant l'objectiu d'assolir plaça de 'Play-Off' (20h, Esport3)

Efe
1 min
Els jugadors del Fiatc Joventut, fent pinya

BarcelonaEl FIATC Joventut visita (20.h / Esport3) al Río Natura Monbus, després d'una ratxa negativa de tres derrotes consecutives a la Lliga Endesa. Tot i les ensopegades, el Joventut és a la zona de 'Play-Off' i sumar un triomf el consolidaria, encara més, entre els vuit primers de la classificació.

Els verd-i-negres han recuperat la confiança a Las Palmas de Gran Canària, on van jugar una gran Copa del Rei, derrotant l'amfitrió en quarts de final i caient en semifinals davant del campió, el Reial Madrid. El conjunt de Badalona inicia a Santiago la lluita per aconseguir el seu segon gran repte de la temporada: ser a la fase final pel títol.

Situat a la cinquena posició amb 14 victòries -tres més que el novè classificat- i amb la visita del Reial Madrid a la següent jornada, sumar un triomf a Santiago sembla clau per recuperar les bones sensacions en la competició de la regularitat.

Salva Maldonado, tècnic de la Penya, compta amb tots els seus jugadors per al partit contra el conjunt gallec, inclòs el pivot Goran Suton, que va tenir una participació testimonial a la Copa per una lesió de turmell.

A la convocatòria hi serà Alberto Abalde, cada vegada amb més protagonisme a l'equip, per a qui la visita a Santiago serà especial, ja que el seu pare va militar al Obradoiro durant quatre campanyes en els anys vuitanta.

Els verd-i-negres volen mantenir el nivell mostrat a Gran Canària per vèncer un dels dos equips que aquesta temporada han estat capaços d'aconseguir la victòria del Palau Olímpic de Badalona (72-78).

stats