BÀSQUET - NBA
Esports  /  Bàsquet 08/12/2014

Els Grizzlies de Marc Gasol escombren els Miami Heat

La victòria permet els Grizzlies tornar al camí guanyador després de dues derrotes consecutives

Efe
1 min

HoustonL'ala-pivot reserva Jon Leuer ha aportat un doble-doble en la seva millor actuació com a professional i els Grizzlies de Memphis han supera amb claredat per 103-87 els Heat de Miami.

La victòria ha permès els Grizzlies (16-4) tornar al camí guanyador després d'haver patit per primera vegada en el que va de temporada dues derrotes consecutives. Així, ara empaten amb els Rockets de Houston, que han descansat, en el primer lloc de la Divisió Sud-oest.

La bona actuació de Leuer ha fet que Marc Gasol pogués descansar. El català, que ha disputat 28 minuts, tracta de recuperar-se de la contusió que va patir al genoll dret el passat dimecres davant els Rockets de Houston. Tot i això, Marc Gasol no ha estat encertat en els seus llançaments i ha anotar només dos punts. El jugador de Sant Boi ha encistellat 1 de 6 intents de tirs de camp, però s'ha convertit en el líder de la direcció del joc i en la passada. Gasol, que ha confirmat la seva condició de jugador complet, també ha capturat sis rebots, tots defensius, i ha posat un tap.

stats