Eurolliga
Esports 27/04/2016

Joan Creus: "Quan acabi la temporada, actuarem en conseqüència"

El mànager esportiu del Barça Lassa ha analitzat l'eliminació europea

àlex Gozalbo
2 min
Joan Creus

BarcelonaJoan Creus, mànager esportiu del Barça Lassa, ha analitzat l'eliminació europea al programa 'Catalunya Vespre' de Catalunya Ràdio. "El partit de dimarts és un resum del que ens està passant aquesta temporada. Vam salvar bé el Top 16, però no vam saber rematar l'eliminatòria contra el Lokomotiv Kuban. Ens sentíem guanyadors i ens vam bloquejar", ha dit.

"Els aficionats estan decebuts, però la sensació ha semblat més exagerada del que és", ha opinat. "No ser a la 'final four' és una decepció. Era un dels objectius que teníem. El nostre objectiu no és guanyar l'Eurolliga sinó estar entre els quatre primers", ha afegit.

Segons Joan Creus, "estem reflexionant, però ens queda la Lliga Endesa. Quan acabi la temporada, actuarem en conseqüència".

"Hem guanyat molts partits sota pressió, en situacions límit. El Top 16 ens ha passat factura, tots els partits eren exigents. Hem demostrat que sabem resoldre partits", ha recordat.

"El Lokomotiv Kuban tenia menys jugadors decisius que el Barça, que té un ventall més ampli. Després del segon partit, l'equip rus es va sentir tàcticament superat", ha destacat durant l'entrevista.

"Directament no em sento qüestionat, tinc el suport de la gent del club. És evident que depenem dels resultats, però tinc la consciència tranquil·la. Ens hem equivocat en fitxatges, però això és part de la nostra feina. No em penedeixo de cap fitxatge d'aquesta temporada", ha assegurat.

"Tinc ganes de seguir. Si el projecte m'engresca, és una feina que m'apassiona. Xavi Pascual té un any més de contracte i jo no. La gent ens associa molt, però podem fer camins diferents", ha afegit.

"L'equip ha de reaccionar. Som líders de la Lliga Endesa, on tan sols portem tres derrotes. És un balanç que feia anys que no es veia", ha assegurat Joan Creus. "La frustració de la gent arriba perquè es pensava que podíem guanyar. La gent s'ho ha passat bé al Palau", ha deixat anar.

"Intentem portar jugadors joves que puguin fer el relleu de Navarro, que ens ho ha donat tot i més. Encara té recorregut. Esperem que sigui un substitut fiable", ha dit.

stats