Lliga Endesa
Esports Bàsquet 23/06/2016

"Ha arribat el moment de deixar-ho": Joan Creus no seguirà al Barça

El mànager general ha anunciat la seva decisió a Barça TV

i
àlex Gozalbo
2 min
Joan Creus

BarcelonaJoan Creus ha confirmat al programa Hora B (Barça TV) que no seguirà com a mànager general del Barça. "Ha arribat el moment de deixar-ho. Si no aconsegueixes els objectius, has de deixar pas a altres projectes", ha dit. "Ho vaig comunicar al mes de maig. No és fàcil, però tinc clar que aquesta etapa s'ha acabat", ha afegit.

Respecte a la continuïtat de Xavi Pascual, Joan Creus ha anunciat que "és una decisió que ha de prendre el club".

"L'objectiu d'un club com el Barça és guanyar un dels tres títols grans, és una norma no escrita. El que ens exigeixen és estar entre els millors. En el pla estratègic del club ara està escrit. No hem cobert els objectius d'aquesta temporada", ha explicat.

"Es poden treure lectures positives perquè hem canviat molts jugadors aquesta temporada i necessiten un període d'adaptació. Penso que no s'haurien de tocar massa coses de cara a la pròxima temporada. No cal retocar tantes coses com l'estiu passat. El que busquem és rendiment immediat. Quan una temporada no funciona, intentes retocar coses per tenir èxit", ha analitzat.

"El partit de dimecres era un cara o creu. Es va intentar incomodar a un equip com el Madrid, que estava en el seu millor moment de la temporada. Va ser molt difícil", ha reconegut.

Dels vuits anys que Joan Creus ha desenvolupat el seu càrrec ha guanyat un total de 19 títols: "Tinc molt bons records, però no valores un moment puntual sinó la trajectòria. Són 8 anys i hem fet coses important i boniques i em quedo amb això".

"L'equip ha estat millor que la temporada passada. Vam començar la temporada dominadors, fent molt bon joc. Després han intervingut molts factors. Hem tingut lesions de jugadors importants en moments determinants de la temporada i això ens ha perjudicat. Hem fet millor joc que la temporada passada", ha assegurat Joan Creus.

stats