Copa del Món
Esports Bàsquet 12/09/2014

José Luis Sáez: "Seria de covards prendre una decisió en calent"

El president de la Federació Espanyola (FEB) analitza la desfeta de la selecció a la Copa del Món, però ajorna les mesures

àlex Gozalbo
1 min
José Luis Sáez, durant una roda de premsa / EFE

BarcelonaEl president de la Federació Espanyola (FEB), José Luis Sáez, ha analitzat la desfeta de la selecció a la Copa del Món, però ha ajornat les mesures. "Seria de covards prendre una decisió en calent", ha dit. "Em sento com gairebé tots, amb una tremenda frustració per la il·lusió que teníem, i amb responsabilitat. Ha estat una decepció cruel perquè hem quedat eliminats massa aviat. Ara podem donar una resposta senzilla i afirmar que el rival ens va superar o analitzar-ho tot amb calma", ha afegit.

El president no ha volgut confirmar la continuïtat de Juan Antonio Orenga, que té un contracte indefinit amb la Federació Espanyola que no especifica el seu càrrec. "No he parlat de dimissions. No és el moment. Simplificar això seria un error. Cal mirar el que hem fet tots i millorar el que haguem de millorar. Parlar només de Orenga seria injust i de covards", ha explicat.

José Luis Sáez espera endolcir el seu estiu amb un bon paper de la selecció espanyola femenina, que aquest estiu disputa el Mundial a Turquia.

stats