BÀSQUET
Esports Bàsquet 09/08/2013

L'aler centreafricà Max Kouguere fitxa per La Bruixa d'Or Manresa per una temporada

El jugador, de 26 anys i de gairebé dos metres d'alçada, prové de Le Havre francès

Efe
1 min

ManresaL'aler centreafricà Max Kouguere jugarà a La Bruixa d'Or Manresa la temporada vinent, segons ha anunciat aquest divendres el club català.

Kouguere, de 26 anys d'edat i 1,99 metres d'alçada, signarà per un any amb el conjunt manresà. Nascut el 12 de març de 1987 a Brazzaville (el Congo), Kouguere és un jugador exterior, atlètic i espectacular amb una àmplia experiència en el bàsquet europeu després de jugar a Suïssa i França.

L'última temporada ha militat a Le Havre francès, amb el qual ha aconseguit 11,5 punts de mitjana (amb un 60 per cent en tirs de dos i un 36,5 per cent en triples) i 3,6 rebots.

Kouguere destaca, entre altres coses, per la potència dels seus salts. Per això és conegut amb el sobrenom d'Air Congo.

L'entrenador de La Bruixa d'Or Manresa, Borja Comenge, ha explicat què podrà aportar aquest nou fitxatge a l'equip: "És un jugador amb una gran capacitat atlètica. En el seu anterior equip, a França, ja va demostrar que té una gran facilitat per saltar i córrer. Darrere pot defensar perfectament el '2' i el '3' de l'equip contrari i, en atac, pot llançar des de qualsevol posició i acaba fàcilment les jugades amb una esmaixada".

stats