BÀSQUET
Esports Bàsquet 28/10/2019

El Baxi Manresa buscarà continuar invicte a Europa contra l'Estrasburg

Frankie Ferrari podria debutar aquest dimarts amb els manresans a la competició europea (20.30 h)

Guillem Camps
1 min
Els jugadors del Baxi Manresa feliciten Ferrari pels seus 25 punts davant l'Unicaja

BarcelonaEl Baxi Manresa visitarà aquest dimarts (20.30 h, DAZN) la pista del SIG Strasbourg en la tercera jornada de la fase regular de la Basketball Champions League. Els manresans perseguiran en terres franceses la tercera victòria en tres partits en aquesta competició, ja que volen oblidar la mala dinàmica de la Lliga Endesa, on l'equip és cuer amb només una victòria en sis jornades. Tot i això, en l'últim enfrontament a la pista del Reial Madrid els del Bages van plantar cara durant gairebé 20 minuts a una de les millors plantilles de l'Eurolliga.

Els catalans s'enfrontaran a un conjunt que presenta una trajectòria molt semblant, ja que els de l'est de França han guanyat un partit i n'han perdut un altre a la Basketball Champions League, i han fet un inici calcat al dels manresans en la competició domèstica, amb tan sols un triomf i cinc derrotes. L'Estrasburg, això sí, compta amb l'experimentat tècnic i seleccionador francès Vincent Collet.

El tècnic badaloní del Baxi Manresa, Pedro Martínez, ja podrà comptar amb el base Frankie Ferrari, que va reaparèixer amb bones xifres al Wizink Center després de la lesió a la mà esquerra que es va fer en el primer partit de la Lliga Endesa. També estarà disponible Jordan Davis, que s'ha perdut els dos últims compromisos domèstics dels bagencs perquè encara no ha aconseguit que li reconeguin el passaport d'Azerbaidjan i que lliuraria la plantilla d'una plaça d'extracomunitari.

stats