BÀSQUET
Esports Bàsquet 03/06/2016

Marc Gasol: "Espero arribar als jocs de Rio però la meva prioritat és recuperar-me"

El jugador dels Memphis Grizzlies diu que pensarà en el virus Zika si arriba el moment

Joan Aureli Raich
2 min
Marc Gasol durant l'acte de divendres al matí

BarcelonaMarc Gasol ha parlat en un acte publicitari d'una de les marques que el patrocinen i ha explicat com afronta els Jocs Olímpics de Rio, la polèmica del virus Zika i com veu els finals de temporada tant a la NBA, com a la lliga ACB.

El pivot, que no va jugar el final de temporada amb el seu equip per una lesió al peu, no té clar arribar als jocs: "Desitjo arribar-hi, però vaig setmana a setmana, la recuperació de la lesió va molt lenta". El jugador ha afirmat que no ha fet passos enrere en la seva recuperació, però que tampoc ha fet "cap gran pas endavant". En ser preguntat sobre el virus del Zika, després que el seu germà Pau digués que no té clar anar als jocs, ha defugit el tema: "Cal valorar-ho, però me'n preocuparé si arriba el moment" i ha reiterat que primer cal recuperar-se de la lesió.

Les preguntes següents s'han centrat en la seva valoració del final de temporada: "A nivell personal la temporada ha sigut molt dura. Tenia molt bones expectatives en començar la temporada i potser he forçat massa la màquina". El jugador ha valorat que s'ha de cuidar i ha insinuat que a vegades no es pot amb tot. "El final de temporada sense poder ajudar l'equip ha sigut dur" i ha dit que "és frustrant" no poder ser amb els companys.

Finalment, el jugador ha valorat el final de temporada de la NBA, en què els Golden State Warriors s'han avançat en el primer partit, però no s'ha volgut mullar: "No sé qui guanyarà la final. Els meus favorits eren els Thunder i han quedat fora. Crec que serà una final renyida, tots sortiran molt forts". Pel que fa a l'ACB ha reiterat el mateix missatge: "La veig molt igualada" i ha sentenciat que espera "que guanyi el millor".

stats