Esports Bàsquet 30/12/2015

Marc Gasol fa valer la seva classe en el triomf dels Grizzlies davant els Heat

Marc Gasol celebra una cistella en el partit contra els Heat / MIKE BROWN / EFE

MemphisMarc Gasol ha tornat a ser clau en el joc dels Grizzlies, que han superat en la pròrroga per 99-90 els Heat de Miami. Gasol s'ha acostat al doble-doble, ja que ha anotat 23 punts, incloent-n'hi set durant la pròrroga, i ha aconseguit vuit rebots.

Gasol, que ha jugat 44 minuts, ha anotat vuit de 18 tirs de camp i set de set des de la línia de personal. El jugador de Sant Boi també ha aportat sis assistències, ha posat quatre taps, ha perdut dues pilotes i ha estat decisiu en la pròrroga quan ha atropellat amb el seu poder i inspiració la defensa dels Heat.

I és que Marc Gasol ha protagonitzat la jugada del partit a falta d'1:22 del temps de pròrroga, ja que ha anotat de forma miraculosa la cistella en la qual ha forçat la personal i també ha convertit el tir lliure per deixar el marcador parcial en 96-88 i assegurar la victòria.

A més, també ha posat dos taps clau en els minuts finals de la pròrroga que han impedit la remuntada dels Heat.