BÀSQUET - NBA
Esports  /  Bàsquet 01/03/2015

Marc Gasol guanya el duel amb Ricky Rubio (97-101)

Els Grizzlies superen els Timberwolves a domicili

Efe
2 min

HoustonDuel de jugadors catalans aquesta matinada a la NBA, que ha tingut com a protagonistes el pivot Marc Gasol i el base Ricky Rubio en el partit que han disputat els Grizzlies de Memphis i els Timberwolves de Minnesota.

El triomf ha estat per als Grizzlies, que han arribat de visitants al Target Center, de Minneapolis, i s'han imposat per 97-101, deixant enrere la derrota que la nit anterior havien patit a la seva pista davant Los Angeles Clippers (79-97), la pitjor de la temporada com a locals. Aquest cop, Gasol ha recuperat la seva condició de líder i inspiració encistelladora i amb un doble-doble de 27 punts i 11 rebots, ha estat el líder de l'equip en les dues facetes del joc i ha imposat tot el temps el seu poder dins de la pintura.

Gasol, que ha jugat 35 minuts, ha anotat 11 de 14 tirs de camp, ha fallat un intent de triple i ha encertat 5 cistelles de 7 des de la línia de personal, en el que ha estat una de les actuacions ofensives més completes del pivot català.

El jugador de Sant Boi, que ha capturat nou rebots defensius, també ha repartit quatre assistències i ha posat dos taps, encara que el punt negatiu han estat les sis pilotes que ha perdut, la pitjor marca en el que va de temporada.

Per la seva banda, Rubio ha tornat a ser el director del joc dels Timberwolves: tot i que no ha tingut la seva millor inspiració encistelladora, ha aconseguit un altre doble-doble amb 13 punts i 10 assistències.

Rubio, que ha jugat 42 minuts, qui més de l'equip al costat d'Andrew Wiggins, ha anotar només 3 de 12 tirs de camp, inclòs un triple en quatre intents, i ha encertat 6 de 8 des de la línia de personal. El jugador del Masnou ha estat brillant en la direcció del joc i també ha tingut protagonisme en les accions dins de la pintura a capturar set rebots, inclosos cinc defensius.

Rubio ha recuperat quatre pilotes i n'ha perdut quatre més i ha comés cinc faltes personals, que no han pogut evitar la segona derrota consecutiva dels Timberwolves (13-45), que tenen la pitjor marca de la Conferència Oest.

stats