NBA
Esports Bàsquet 03/12/2012

Els Magic sorprenen els Lakers (103-113)

Els Knicks de Nova York, han mantingut la seva ratxa guanyadora i segueixen invictes com a locals en guanyar per 106-99 els Suns de Phoenix

Efe
2 min
Jameer Nelson, dels Magic i Dwight Howard dels Lakers / MICHAEL NELSON / EFE

HoustonA l'Staples Center de Los Ángeles s'ha tornat a viure l'enèsima sorpresa: l'equip local, els Lakers, ha perdut per 103-113 contra els Magic d'Orlando en el primer partit que el pivot estrella Dwight Howard ha jugat contra el seu excompanys després de ser traspassat el passat estiu.

Quan més necessitaven la victòria i especialment davant un rival que arribava com a 'víctima', els Lakers s'han trobat amb un equip ple d'orgull, esperit de lluita i joventut, encapçalada pel propi entrenador Jacques Vaughn. Precisament dos dels jugadors que han arribat amb el traspàs de Howard als Lakers, l'escorta-aler Arron Afflalo i el pivot suís Nikola Vucevic s'han convertit en botxins de l'equip local i en herois dels Magic.

Afflalo ha ecapçalat l'atac dels Magic i ha aconseguit 30 punts, la seva millor marca de la temporada, cinc rebots i cinc assistències, que li han permè superar les cinc pilotes que ha perdut. L'ala-pivot Glen Davis juntament amb Vucevic han imposat el seu poder sota els cèrcols a més de tenir un gran toc de canell i han competit amb els homes alts dels Lakers. Davis ha aportat 23 punt, 12 rebots, dos taps, ha donat dues assistències i ha recuperat una pilota, mentre que Vucevic ha aconseguit 17 punts, ha capturat 12 pilotes sota la cistella i ha posat quatre taps.

Els Magic s'han convençut que no només podien guanyar el partit sinó a que a més es podien exhibir i fer així més dura i humiliant la derrota als Lakers. Això ha estat el que ha succeït perquè aquesta vegada ni tan sols l'estrella Kobe Bryant ha reaccionat per evitar una altra derrota sorpresa sota la direcció del nou entrenador Mike D'Antoni. Bryant amb 24 punts, set rebots i cinc assistències ha estat el líder dels Lakers.

Howard, que havia jugat vuit temporades amb els Magic i 621 partits, davant el seu exequip ha confirmat el greu problema que té amb els tirs lliures i ha fallat ni més ni menys que 12 de 21. Pau Gasol ha aportat 11 punts en els 29 minuts que ha disputat i en què ha anotat 4 d'11 tirs de camp i 3 de 4 des de la línia de personal, ha capturat set rebots, ha donat dues assistències i ha posat un tap.

El que passa a l'Staples Center és tot el contrari del que succeeix al Madison Square Garden de Nova York, on l'equip local,els Knicks de Nova York, han mantingut la seva ratxa guanyadora i segueixen invictes com a locals en guanyar per 106-99 els Suns de Phoenix.

De nou l'aler Carmelo Anthony amb 34 punts, sis rebots, dos taps, dues assistències i una pilota recuperada ha estat el líder dels Knicks, que tornen a ser líders en solitari de la Divisió Atlàntic. Al costat d'Anthony, el base Raymond Felton ha aportat 23 punts, set assistències i no ha perdut cap pilota que també han ajudat els Knicks a aconseguir la tercera victòria consecutiva i la segona millor marca de la Conferència Est, només superats pels Heat. El pivot Tyson Chandler s'ha encarregat d'imposar la seva presència sota els cèrcols.

stats