Bàsquet
Esports Bàsquet 31/08/2015

L'ACB exclou l'Ourense de la Lliga Endesa, que tindrà 18 equips

L'ACB ha decidit aquest dilluns mantenir un campionat amb el Fuenlabrada i sense l'equip gallec

Ara
1 min
Marc García, en una acció contra l'Ourense Termal / MIGUEL RUIZ - FCB

BarcelonaL'Assemblea General de l'ACB ha mostrat aquest dilluns el seu desacord respecte a la resolució emesa pel Consell Superior d'Esports (CSD) en favor de l'Ourense i ha confirmat un campionat de 18 equips sense el conjunt gallec i amb el Fuenlabrada.

La decisió arriba després que el CSD determinés l'11 d'agost que l'Ourense no estava en causa de dissolució, com va determinar l'ACB quan no en va acceptar l'ingrés el 3 de juliol, i va deixar vacant una plaça que ocuparia el Fuenlabrada, equip que va perdre la categoria la temporada passada per motius esportius.

Davant d'aquesta mesura, el president de l'Ourense, Antonio Gavilanes, ja ha advertit que el club gallec sol·licitarà la paralització cautelar de la competició. "És una decisió covarda, que ens sorprèn perquè la llei ens empara. Hi ha fonaments jurídics que diuen que tenim raó, i que ningú dubti que anirem fins al final per defensar els interessos del nostre club", ha explicat Gavilanes, que aquest dimarts presentarà un recurs davant el CSD perquè tiri enrere la decisió de l'ACB.

stats