NBA
Esports Bàsquet 14/05/2015

Pau Gasol: "Jugaré el sisè partit contra els Cavaliers"

El català no ha pogut jugar els dos últims partits, que la franquícia de Chicago ha perdut

Efe
1 min
Pau Gasol amb els Bulls / EFE

ChicagoL'aler pivot català Pau Gasol ha confirmat que ha millorat de l'estrebada muscular que pateix a la cama esquerra i, encara que no estigui al cent per cent en la seva condició física, sortirà a jugar aquest dijous el sisè partit de l'eliminatòria de semifinal de la Conferència Est davant els Cavaliers de Cleveland.

"Hem fet progressos avui durant el treball d'entrenament amb l'equip, no tinc el dolor que sentia el dimarts i he pogut fer alguns progressos", ha explicat Gasol als periodistes. "Això vol dir que tornaré a jugar dijous".

Gasol ha estat categòric quan ha dit que no era el moment de reservar-se, sinó tot el contrari: de sortir al camp i donar-ho tot. "Estic a punt per ajudar l'equip a la pista, al costat dels meus companys i veure la millor manera d'aportar el que ens permeti aconseguir el triomf", ha destacat Gasol, que es va perdre els dos últims partits que els Bulls han disputat davant els Cavaliers i els van perdre.

Els Bulls perden 2-3 a l'eliminatòria i l'única cosa que els val en el partit d'aquest dijous, el sisè de la sèrie, és la victòria.

Gasol, que es va lesionar en el segon partit de la sèrie, va aguantar fins a la segona part del tercer quan ja no va poder seguir per les molèsties. Els Bulls van aconseguir guanyar el partit amb un triple miraculós del base Derrick Rose, però l'aler LeBron James ha estat el botxí de l'equip de Xicago en els últims dos partits, que han perdut.

stats