NBA
Esports 24/02/2015

Els Gasol segueixen triomfants i els Timberwolves de Ricky no carburen

Marc i Pau Gasol es mantenen al capdavant de les seves respectives conferències amb una nova victòria dels seus equips i Ricky no arrodoneix la nit catalana

F. M.
1 min
Pau Gasol en una acció davant dels Bucks

BarcelonaEls tres catalans NBA han disputat partit aquesta matinada amb sort dispar. Els germans Gasol han sumat una nova victòria, que afiança els equips dels dos al capdavant de les seves conferències; Ricky Rubio, en canvi, ha tornat a tastar la derrota amb els Timberwolves.

Marc Gasol ha participat activament de la victòria del seu equip (87-90) contra els Clippers. El català ha anotat 14 punts, ha capturat sis rebots i, a més, ha donat quatre assistències. Aquesta matinada, però, Marc Gasol ha fet d'acompanyant, ja que el millor dels Memphis ha estat Mike Conley, amb 18 punts i 7 assistències. Els Grizzlies han guanyat 12 dels últims 14 partits.

El seu germà, Pau, també ha aconseguit guanyar sent protagonista. Juntament amb l'exmadridista Mirotic, ha conduït els Bulls a la victòria (87-71) davant dels Bucks. Gasol ha anotat 15 punts i 10 rebots, anotant així a la llibreta d'estadístiques un nou doble-doble.

Per la seva banda, Ricky Rubio ha perdut (113-102) contra els Rockets, liderats per un Harden desbocat, que ha anotat 31 punts, ha capturat 11 rebots i ha repartit 10 assistències. El base del Masnou ha aconseguit 14 punts, però no han servit perquè els Timberwolves es retrobessin amb la victòria.

stats