Eurolliga
Esports Bàsquet 28/12/2012

Un Barça Regal en crisi obre el Top 16 de l'Eurolliga contra el Fenerbahçe Ulker

L'equip blaugrana intentarà evitar aquest divendres (20.45 hores, Esport3) la cinquena derrota consecutiva de la temporada

àlex Gozalbo
1 min
Entrenament del Barça Regal

BarcelonaDesprés d'encadenar quatre derrotes consecutives, el Barça Regal obre el renovat Top 16 de l'Eurolliga rebent aquest divendres (20.45 hores, Esport3) el Fenerbahçe Ulker al Palau Blaugrana. El milionari projecte turc, que aquesta temporada entrena Simone Pianigiani, arriba a Barcelona amb la millor plantilla de la competició, però sense esborrar els dubtes de rendiment col·lectiu que van fer perillar la seva classificació.

Mentre demana la col·laboració dels aficionats i intenta recuperar Nate Jawai per al partit, el Barça Regal busca solucions per superar la pitjor crisi de resultats des que Xavi Pascual seu a la banqueta com a primer entrenador. El tècnic ha modificat els seus entrenaments amb l'objectiu d'aconseguir ser un equip més fiable en atac.

Tot i que hi ha tres jugadors que anoten més punts que ell (Bo McCalebb, Bojan Bogdanovic i Emir Preldzic) i algunes estrelles de renom (David Andersen i Mike Batiste), l''scouting' que el Barça Regal ha fet del joc del Fenerbahçe Ulker considera clau aturar els moviments d'Omer Onan.

stats