Eurolliga
Esports Bàsquet 06/12/2012

El Barça Regal juga a la pista del Partizan, l'equip més jove de l'Eurolliga

L'equip blaugrana disputa aquest dijous (20.45 hores, Esport3) el penúltim partit de la fase de grups amb la baixa d'Erazem Lorbek

àlex Gozalbo
1 min
Hala Pionir

BarcelonaEl Barça Regal juga aquest dijous (20.45 hores, Esport3) el penúltim partit de la fase de grups de l'Eurolliga a la pista del Partizan. L'equip serbi, el més jove de la competició, és el protagonista d'un reportatge que aquest dijous publica l'ARA i que va acompanyat d'un bitllet d'opinió de Jordi Sampietro, fundador i creador de 'Belgrado Basketball'.

Tal com va fer la setmana passada amb Joan Carles Navarro i Pete Mickeal, el tècnic ha donat descans Erazem Lorbek, que aquest dimecres es va quedar a Barcelona. "Des de principi de temporada arrossega problemes al genoll que no li permeten tenir un bon rendiment. En les últimes setmanes han anat a més i hem decidit que pari i que faci tractament per millorar aquest problema per tornar a tenir-lo com abans millor a un nivell alt", diu Xavi Pascual. Segons el comunicat mèdic oficial, l'aler pivot eslovè presenta una parameniscitis al genoll dret.

El Barça Regal s'assegurarà la primera plaça del grup si aquest dijous guanya a Belgrad i el CSKA de Moscou perd contra el Besiktas. Si no, haurà d'esperar a l'última jornada per certificar la seva condició de líder. L'equip blaugrana és l'únic dels 24 participants que es manté invicte. "Afrontem la penúltima jornada amb la intenció de treure una victòria que ens donaria moltes possibilitats d'aconseguir l'objectiu de ser primers. Per fer-ho, hem de fer-ho bé a una de les pistes més complicades d'Europa", diu Xavi Pascual.

stats