Lliga Femenina
Esports Bàsquet 23/04/2015

L'Spar Citylift Girona somia tancar el seu Sant Jordi més especial amb el títol de la Lliga Femenina

El club espera una assistència massiva aquest dijous (19.30 hores, Teledeporte) a Fontajau, on l'entrada serà gratuïta

àlex Gozalbo
1 min
Les jugadores de l'Spar Citylift Girona, celebrant el triomf a Salamanca / FEB

Barcelona"Un llibre, una rosa i una Lliga". Aquest és el lema amb el qual l’Spar Citylift Girona està promocionant el decisiu partit d'aquest dijous (19.30 hores, TDP) a Fontajau. L’equip català no vol deixar escapar l’oportunitat de proclamar-se campió de la Lliga Femenina per primera vegada a la seva història i ha decidit que tots els aficionats tinguin l’entrada gratuïta. Si guanya, el títol serà seu. Si perd, disposarà d’una segona oportunitat a Salamanca.

Tot i que ha sortit vencedor dels tres precedents directes d’aquesta temporada, l’Spar Citylift Girona vol intentar rebaixar l’eufòria que es viu a la ciutat i recorda que el partit contra el gran favorit al títol serà d’una dificultat extrema.

La presència de Roberto Íñiguez a la banqueta local, però, és tota una garantia d’èxit. L’entrenador basc encara no coneix la derrota a la Lliga Femenina, competició a la qual va guanyar els 25 partits que va disputar amb el Ciudad Ros Casares València (2011-12) i els 10 que ha dirigit amb l’Spar Citylift Girona (2014-15). En total, el tècnic acumula un registre de 35 victòries en 35 enfrontaments.

stats