ACB
Esports Bàsquet 02/04/2011

El Bilbao Basket sorprèn a la pròrroga i deixa tocat el Regal Barça (78-83)

Els homes de Xavi Pascual han acusat el cansament a mesura que ha avançat el partit i s'han ensorrat en el temps extra

David Jover
Alan Anderson

BarcelonaLa fatiga mental i física ha passat factura al Regal Barça. No és habitual que els blaugranes perdin, i menys a casa, però avui ha passat. L'eliminació europea pesa en els catalans, que han de buscar solucions immediates si no volen engegar a rodar el que resta de temporada.

Els homes de Xavi Pascual han anat de més a menys en el partit i tot i guanyar de disset punts al segon quart, 40-27, han acabat perdent en el temps extra davant d'un Bilbao Basket que s'ho ha cregut més a partir del segon temps.

Les dues cares mostrades pel Barça avui no han agradat gens a Pascual. L'entrenador de Gavà ha marxat molt molest al vestidor per l'actuació dels seus homes en el tram final, on han desaprofitat sis punts d'avantatge (61-55) en els darrers minuts de l'últim quart i han permès que Aaron Jackson, el millor del partit amb 21 punts, empatés a 68 en els segons finals.

A la pròrroga el Regal ha dit prou. Les cames no han respòs i els bilbaïns, molt crescuts, s'han vist amb possibilitats de vèncer i finalment amb un tir lliure han aconseguit posar-se per primer cop per davant en el partit, 71-72.

El darrer minut ha estat un desastre per als de Pascual que han vist com els de Katsikaris feien un parcial de 0-9 en pocs instants i se situaven sis amunt, 75-81, i decidien el partit, que s'ha tancat amb dos tirs lliures de Vasileiadis (78-83).

La segona part ha estat un llast per al Regal, que ha tirat per la borda un bon treball defensiu del primer temps.