NBA
Esports  /  Bàsquet 26/02/2015

Derrotes dels germans Gasol i sorprenent triomf de Ricky Rubio

Pau Gasol suma el 39é doble-doble de la temporada tot i la derrota dels Bulls, el seu germà no pot evitar l'ensopegada de Memphis i els Timberwolves de Ricky fan saltar la banca davant dels Wizards

Ferran Mitjà
1 min
Ricky rubio condueix el joc dels Timberwolves davant dels Wizards

BarcelonaMarc i Pau Gasol han caigut derrotats davant dels Kings i els Hornets respectivament. Tot i això, Memphis segueix dominant la Divisió Sud-Oest amb un balanç de 41-15; els Bulls, però, baixen a la segona posició de la Divisió Central amb 36 victòries i 22 derrotes. Ricky Rubio, en canvi, ha guanyat amb els Timberwolves en el retorn de Kevin Garnett vuit anys després.

Marc Gasol no ha pogut culminar una bona actuació: ha anotat 14 punts i no ha estat encertat en el llançament de dos (4 de 10). Així, Memphis s'ha vist perjudicat i tot i mantenir opcions fins l'últim quart, ha acabat perdent (102-90) davant dels Kings.

El seu germà, Pau, tampoc ha pogut evitar que el penúltim de la seva conferència, els Hornets, hagin donat la campanada guanyant a la pista dels Bulls (86-98). De totes maneres, l'actuació personal de Gasol ha estat bona: 25 punts i 13 rebots, aconseguint així un nou doble-doble, i ja en suma 39, xifra que el col·loca lider de la NBA en aquest apartat.

Els Timberwolves de Ricky han aconseguit guanyar en el retorn de Kevin Garnett davant dels Wizards (97-77). El base del Masnou ha jugat 30 minuts en els quals ha anotat sis punts, ha recuperat quatre pilotes i ha repartit 8 assistències.

stats