Bàsquet - NBA
Esports Bàsquet 06/02/2022

Ricky Rubio, traspassat als Indiana Pacers

El base català serà agent lliure al final de la temporada

1 min
Ricky Rubio, base dels Cavs

BarcelonaTal com ha avançat ESPN, Ricky Rubio ha estat traspassat als Indiana Pacers. Els Cleveland Cavaliers reben a canvi l'escorta Caris LeVert. Els dos equips s'intercanvien, a més, diverses eleccions en el draft. El base català, que actualment és a Catalunya recuperant-se d'una lesió, serà agent lliure al final de la temporada i, per tant, podrà escollir on jugarà quan es recuperi. L'operació té a veure amb operacions de les franquícies per quadrar els seus salaris i ajustar-se a les normes de la NBA.

Deu anys després de debutar a la NBA, i just quan protagonitzava un dels seus millors partits, Ricky Rubio va patir una greu lesió: un trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre. Va dir adeu, doncs, a la temporada. "Els camins difícils sempre porten a destinacions maques", va escriure el jugador al seu compte d'Instagram.

Rubio es va fer mal al genoll esquerre quan faltaven dos minuts per al final del partit que els Cavs van perdre contra els New Orleans Pelicans (108-104). En aquell moment acumulava 27 punts, 13 rebots i 9 assistències. Ricky es va agafar el genoll instantàniament amb gestos de dolor i la preocupació va augmentar quan va recordar que era la mateixa articulació en què s'havia trencat el lligament creuat anterior i el lligament lateral extern el març del 2012. Va abandonar el pavelló amb crosses. "És molt dur. Estem destrossats, ens fa mal a tots", va assegurar el seu company Kevin Love.

stats