Esports Bàsquet 09/12/2015

Els Thunder passen per sobre dels Grizzlies de Marc Gasol

Efe
1 min
Marc Gasol busca cistella contra els Oklahoma City Thunder / MIKE BROWN / EFE

MemphisL'atac imparable encapçalat per l'aler Kevin Durant s'ha imposat a la defensa dels Grizzlies de Memphis, que han perdut a domicili per pallissa (88-125) davant els Thunder d'Oklahoma City. Durant, amb un doble-doble de 32 punts i 10 rebots, ha encapçalat una llista de sis jugadors dels Thunder que han tingut nombres de dos dígits i han aconseguit un 56% d'encert en els tirs de camp i el 50% en els triples.

Els Grizzlies han confirmat que segueixen sense tenir la consistència defensiva que van mostrar la temporada passada i tampoc continuïtat en l'aportació ofensiva.

El pivot català Marc Gasol ha aconseguit 11 punts en els 23 minuts que ha jugat després que l'entrenador David Joerger, en veure que no podien remuntar, li donés descans a la segona part. El jugador de Sant Boi ha anotat quatre de nou tirs de camp i n'ha encertat 3-3 des de la línia de personal, ha capturat quatre rebots, incloent-n'hi tres de defensius, ha donat una assistència, ha posat un tap i ha perdut tres pilotes.

stats