Lliga Endesa
Esports Bàsquet 14/03/2013

Tony Gaffney anuncia la seva desvinculació del Fiatc Joventut

El jugador explica a través del seu compte de Twitter que marxa de Badalona

àlex Gozalbo
1 min

BadalonaTony Gaffney ha anunciat a través del seu compte de Twitter la seva desvinculació del Fiatc Joventut. "El club no ha fet un gran esforç per resoldre els problemes amb el meu contracte. Lamento dir que ja no sóc un empleat del Joventut de Badalona", ha escrit el jugador. "No tinc remordiments per les meves decisions o accions perquè simplement no he fet res dolent", ha recordat abans d'acomiadar-se dels seus excompanys.

El jugador, que serà agent lliure no restringit, té fins al 17 d'abril per tancar un contracte amb alguna franquícia de la NBA, que començaran a disputar els 'play-off' pel títol tres dies més tard.

El jugador nord-americà, que estava tenint una mitjana d'11,5 punts i 5,9 rebots a la Lliga Endesa, es va negar a viatjar amb l'equip a Múrcia i va al·legar un impagament del Fiatc Joventut. El club xifra en uns 6.150 euros la quantitat que té pendent de cobrar el seu representant, mentre que l'aler pivot tan sols ha deixat d'ingressar l'últim pagament, que s'havia de fer efectiu dimarts de la setmana passada. El president, Jordi Villacampa, va avisar els jugadors que hi hauria un endarreriment de les nòmines i Tony Gaffney va demanar que parlessin amb el seu agent.

El contracte que el Fiatc Joventut va signar amb Tony Gaffney permetia que l'esportista abandonés el club si hi havia un endarreriment d'almenys 30 dies en el pagament, com ha passat amb les comissions del seu representant relacionades amb els drets d'imatge.

stats