WNBA
Esports Bàsquet 12/09/2011

Les Tulsa Shock es converteixen en el pitjor equip de la història de la WNBA

El conjunt de Teresa Edwards perd el darrer partit després d'una dramàtica pròrroga i acaba amb un registre de 3-31, una victòria menys que les Atlanta Dream del 2008

àlex Gozalbo
1 min
Andrea Riley, jugadora de Tulsa Shock.

BarcelonaLes Tulsa Shock han perdut després d'una pròrroga contra les San Antonio Silver Stars (94-102) i s'han convertit en el pitjor equip de la història de la WNBA. L'equip de Teresa Edwards caigut derrotada en els últims sis partits de la temporada i ha finalitzat amb un registre de 3-31, una victòria menys que les Atlanta Dream (4-30) del 2008. Les Washington Mystics del 1998 també van guanyar tan sols tres partits (3-27), però aleshores la WNBA tenia menys encontres que ara.

L'únic registre que les Tulsa Shock, que van encadenar 20 partits seguits sense guanyar, han aconseguit evitar és el de derrotes consecutives en l'esport professional. De moment, els Cleveland Cavaliers del 2010-11 (NBA) i els Tampa Boy Buccaners de 1976-77 (NFL) comparteixen la major ratxa de partits perduts de la història (26).

La temporada regular de la WNBA ha finalitzat i els vuit millors equips lluitaran ara pel títol. A la Conferència Oest, les Minnesota Lynx jugaran contra les San Antonio Silver Stars i les Seattle Storm contra les Phoenix Mercury. A la Conferència Est, per la seva banda, les Indiana Fever es veuran les cares amb les New York Liberty i les Connecticut Sun, amb les Atlanta Dream.

stats