Lliga Endesa
Esports Bàsquet 12/06/2014

El Reial Madrid venç a la pròrroga l'Unicaja (79-89) i és el primer finalista de la Lliga Endesa

Els blancs defensaran títol davant el guanyador de l'eliminatòria entre Barça i València

M.c.

BarcelonaEl Reial Madrid ha guanyat aquest dijous el quart partit de les semifinals contra l'Unicaja de Màlaga (79-89) i és el primer finalista de la Lliga Endesa. L'equip que entrena Pablo Laso lluitarà pel títol a partir del dijous que ve contra el guanyador de l'eliminatòria entre el Barça i el València, que juguen a les 22 hores al Palau Blaugrana.

El conjunt blanc ha arribat a guanyar d'11 punts a la primera part (21-32), però un triple de Caner-Medley ha escurçat diferències abans del descans (35-37). Malgrat anar tot el partit a remolc, els de Joan Plaza no s'han donat mai per vençuts i han apel·lat a l''efecte Carpena' per empatar el matx al final dels 40 minuts (73-73).

Liderats per Felipe Reyes -22 punts- i Sergi Llull -22 punts-, els blancs s'han imposat a la pròrroga (79-89) i defensaran el títol de Lliga en la seva tercera final consecutiva.