Bàsquet - Lliga Femenina Endesa
Esports Bàsquet 24/04/2021

El València Basket elimina l'Spar Girona (87-74)

i
Àlex Gozalbo
1 min
Celebració de Queralt Casas

BarcelonaL'Spar Girona ha perdut a la Fonteta el partit de tornada de les semifinals de la Lliga Femenina Endesa (87-74) i ha quedat eliminat pel València Basket. L'equip català, que necessitava guanyar per nou punts de diferència, no ha pogut gestionar una renda de 10 punts i ha acabat derrotat. Alfred Julbe, que ha sigut expulsat per ser sancionat amb dues tècniques, no ha pogut dirigir l'últim període i Laura Antoja ha ocupat el seu lloc.

El bon partit de jugadores com Sonja Vasic, que ha dit adeu al bàsquet de clubs, Julia Reisingerova o Chelsea Gray no ha tingut premi contra un València Basket que disputarà la seva primera final de la competició en l'any en què s'ha proclamat campió de l'Eurocup. Cristina Ouviña ha liderat l'atac local en el tram decisiu de partit, on el conjunt entrenat per Rubén Burgos ha mantingut el criteri en el seu joc. El parcial final ha sigut de 33-19.

"Ens mereixem això perquè hem treballat en una temporada molt dura. Poder jugar la final és una passada. Totes les jugadores han aportat coses, però la direcció de Cristina Ouviña ha sigut molt bona. Ens ha costat entrar en el partit, suposo que pels nervis", ha analitzat Queralt Casas, jugadora catalana del València Basket. "Després de perdre un partit, em costa veure les coses positives, però hem fet una bona temporada. Teníem el partit encarrilat, però no hem pogut igualar el seu nivell quan han apujat el nivell. No hem sabut mantenir la regularitat en el nostre joc. Se'ns ha acabat la benzina", ha opinat Laia Palau, jugadora de l'Spar Girona.

stats