Eurolliga
Esports Bàsquet 26/10/2011

Víctor Sada compara la rivalitat Barça-Madrid amb la competència iPhone-BlackBerry

Les seccions de bàsquet de Barça Regal i Reial Madrid adopten camins diferents en una temporada marcada pel tancament patronal de la NBA

àlex Gozalbo
2 min
Víctor Sada.

BarcelonaBarça Regal i Reial Madrid han adoptat camins diferents en una temporada marcada pel tancament patronal de la NBA.

El conjunt blaugrana ha dissenyat l'equip sense deixar-se influir per possibles fitxatges temporals, tot buscant continuïtat i estabilitat. La presència dels germans Gasol, que durant dues setmanes i mitja s'han entrenat amb l'equip de Xavi Pascual, ha estat l'únic detall visible relacionat amb el tancament patronal.

El conjunt blanc, en canvi, ha apostat pel camí contrari. Primer va fitxar Rudy Fernández, després va incorporar Serge Ibaka i ara, segons publica Marca, estudia contractar Marc Gasol. La presència temporal d'aquests jugadors aixecarà el nivell de l'equip durant uns mesos i augmentarà el protagonisme mediàtic d'un equip que aquesta temporada torna a disputar els seus partits al Palacio de los Deportes.

Víctor Sada, base del Barça, no veu clara l'aposta de clubs com el Reial Madrid: "Hi ha altres equips que opten per enfortir-se ara, i si després la NBA es cancel·lés seria molt millor per a ells, però si és al contrari potser pot passar factura, com en el cas del Madrid, o en altres casos de l'Eurolliga. Són filosofies, i a veure quina surt millor", ha dit.

"És cert que sempre parleu cada any del fet que s'acosten. Nosaltres intentem que no ho facin. És llei de vida, és el Barça i el Madrid, és blanc o negre, és iPhone o BlackBerry, sempre el mateix", ha explicat Sada.

Segon Xavi Pascual, "nosaltres hem agafat una línia, que crec que és la més lògica davant un escenari en el qual sempre ha donat la sensació que algun dia s'arreglarà. El temps decidirà si hem agafat la bona o la mala, no ho sé, però en qualsevol cas també forma part de la nostra manera de creure i de la nostra identitat, volem que la nostra gent s'identifiqui amb els jugadors, i no parcialment amb els jugadors".

stats