El Baxi Manresa suma a Badalona el primer triomf lluny de casa

L’equip de Pedro Martínez assalta l’Olímpic i s’imposa en la pròrroga (104-106)

A.n.
La Penya va perdre ahir al Palau Olímpic de Badalona.

BarcelonaDesprés de caure en l’última jornada per un ajustat 87-86 a la pista del Baskonia, el Club Joventut Badalona segueix sense tornar al camí del triomf i ahir va perdre contra el Baxi Manresa en un derbi català marcat per l’emoció i que es va resoldre en la pròrroga (104-106).

El partit va ser molt vistós, amb un primer quart alegre que va acabar amb els visitants lleugerament per davant (21-22) i amb Toolson com a jugador més destacat (30 punts i 32 de valoració final). La reacció local no va trigar a arribar i van començar a aparèixer Prepelič (29 pts.) i Omić (15 pts. i 15 rebots). Amb l’encert anotador renovat, el Joventut va tancar el seu avantatge més gran en tota la primera meitat (48-37). El Baxi Manresa va sortir endollat després de passar pels vestidors i amb un parcial de 0-11 va igualar el matx aprofitant les pèrdues i imprecisions de la Penya. Es va arribar a l’últim període amb tot obert (70-68). Els manresans es van posar de nou per davant i van forçar la pròrroga en uns últims minuts en què va destacar Kravish (18 punts i 10 rebots). En el temps extra, malgrat que semblava que la Penya podria tancar el partit, el Baxi es va fer fort per sumar el primer triomf lluny del Nou Congost.

Un Barça en forma rep l’Unicaja

El Barça rep l’Unicaja de Màlaga (18.30h, #Vamos) dos dies després de sumar contra el Panathinaikos la desena victòria a l’Eurolliga. El duel d’avui serà una nova prova de nivell, ja que els malaguenys tenen la millor defensa (amb una mitjana de 75 puts encaixats per partit). L’Unicaja buscarà el triomf en un Palau inexpugnable a la Lliga Endesa, ja que el Barça ha guanyat els sis partits disputats com a local.