BUNDESLIGA
Esports 14/12/2013

El Bayern guanya per 3-1 un Hamburg lluitador abans de marxar al Mundials de clubs

Manduzkic, Götze i Shaqiri han marcat els gols dels homes de Pep Guardiola

El Bayern, celebrant el gol de Mandzukic

BarcelonaDesprés de perdre per 2-3 amb el Manchester City a la Lliga de Campions, el Bayern de Pep Guardiola ha derrotat per 3-1 l'Hamburg en un clàssic del futbol alemany. Els bavaresos lideren la Bundesliga amb 44 punts, set punts més que el Bayer Leverkusen- El Bayer però, juga aquest diumenge contra l'Eintracht. El Borussia de Dortmund, tercer, ha empatat 2-2 al camp del Hoffenheim i queda a 12 punts.

Mario Madzukic ha fet el primer gol del Bayern als 42 minuts. A l'inici del segon temps Götze ha fet el 2-0, però l'Hamburg, liderat per un Lassoga molt actiu, ha marcat el 2-1 als 87 minuts. L'equip local però, ha sentenciat el matx gràcies a Shaqiri en el darrer minut.

El Bayern marxarà ara a Marroc per jugar el proper dimarts les semifinals del Mundial de clubs a Agadir contra el Guangzhou Evergrande de la Xina. L'equip de Marcello Lippi ha guanyat el partit de quarts de final del Mundial contra l'Al Ahly d'Egipte.