ATLETISME
Esports 13/08/2013

La catalana Beatriz Pascual supera els problemes físics i acaba sisena als 20 quilòmetres marxa

Pascual admet que després d'un any complicat per les lesions aquest resultat és tot un triomf

Efe
1 min
Beatriz Pascual, en arribar a l'estadi

MoscouLa marxadora catalana Beatriz Pascual ha acabat en la sisena posició als 20 quilòmetres marxa dels Mundials de Moscou. L'atleta catalana, tot i que arrossegava problemes físics, ha aconseguit protagonitzar una gran remuntada en la part final de la prova i ha aconseguit finalitzar amb un temps d'una hora i 29 minuts exactes. La medalla d'or ha estat per a la russa Elena Laixmanova (1:27.08), gran dominadora d'aquesta especialitat.

Al final de la prova, la barcelonina ha parlat amb l'agència Efe i ha afirmat que "quest any era complicat. Els entrenaments no han anat com jo volia. Per culpa d'un problema als ísquiums vaig començar a entrenar al març i no venia amb la confiança d'altres vegades. Estic contentíssima. Fins l'arribada no sabia que havia estat sisena. He fet un segon 10.000 bestial, com totes, perquè han començat molt lentes. Quan han canviat les russes, jo anava al límit, perquè aquests ritmes no els he entrenat, però m'he dit: fins que rebenti".

La barcelonina encara confia a guanyar una medalla internacional. "L'any passat, quan vaig veure el resultat dels Jocs de Londres, vaig pensar: mai tindràs una medalla. En canvi, després de la competició d'avui, en què venia així, així, i he estat sisena, doncs: per què no". "Potser pot arribar en un dia així, dur, perquè sóc capaç de fer una segona part molt ràpida independentment de la calor. En canvi, si surten a ritmes infernals, en el meu cas, jo sé on és el meu límit", ha conclòs.

Julia Takacs, hongaresa de naixement i resident a Lleida, ha estat novena, amb un temps d'1:29.25.

stats