FUTBOL
Esports 27/08/2016

La parella del jugador del Betis Kadir presenta una nova denúncia per amenaces

En la primera denúncia es va denegar l'ordre d'allunyament que havia sol·licitat la dona

Efe
2 min
Foued Kadir (Betis) defensat per Adrián Marín (Vila-real)

SevillaLa parella del futbolista del Reial Betis Foued Kadir ha presentat aquest dissabte una nova denúncia contra ell, en aquest cas per presumptes amenaces, després que el magistrat del jutjat de violència sobre la dona número 2 de Sevilla denegués una ordre d'allunyament contra el jugador per una denúncia anterior.

Fonts de la investigació han dit a l'agència Efe que la dona s'ha personat a la comissaria de la Policia Nacional de la població sevillana de San Juan de Aznalfarache per interposar aquesta segona denúncia en què reflecteix presumptes amenaces del jugador francoalgerià cap a ella. Les mateixes fonts han indicat que aquesta nova denúncia serà tramitada aquest diumenge davant el jutge de guàrdia, que decidirà què hi fa.

La primera denúncia es basa en una presumpta violència psicològica, però el jutge va denegar l'ordre d'allunyament contra el futbolista del Betis sol·licitada per la seva parella. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA), el jutge ha adoptat aquesta decisió després de considerar que ara mateix "no hi ha situació de risc per a la víctima". Així ho ha entès també la fiscal de la causa, segons un comunicat del TSJA.

Després d'estudiar la denúncia presentada per presumpta violència psicològica i escoltar divendres a la tarda les declaracions de Kadir i de la denunciant, el jutge considera que els fets constitueixen "una situació de conflictivitat en la parella i no revesteixen la gravetat necessària que aconsellen mesures cautelars penals o civils".

A partir d'ara, serà el jutjat de violència sobre la dona número 4 de Sevilla el que seguirà investigant els fets per veure si hi ha un presumpte delicte penal o la causa és arxivada.

stats