ATLETISME
Esports 02/12/2016

Usain Bolt confirma la seva retirada

L'atleta jamaicà assegura que ja ha fet "tot el que havia de fer" en el món de l'esport

Efe
1 min
Bolta confirma la seva retirada

Montecarlo"Tot el que havia de fer ja ho he fet", ha dit Usain Bolt en una roda de premsa a Montecarlo en la qual ha confirmat que es retirarà l'any que ve de la competició, després dels Mundials de Londres. El tres vegades campió olímpic ha assegurat que no se'n penedeix gens ni mica de la decisió de plegar de les pistes. "Acabaré la meva carrera amb 31 anys, això és bo", ha dit el jamaicà.

Bolt ha explicat que gran part de l'èxit que ha tingut durant la seva carrera des del 2008, quan va triomfar a Pequín, és la forma positiva d'afrontar la seva feina: "Tracto d'envoltar-me de gent positiva. En aquest ambient sorgeix la meva forma de ser i a la gent li agrada". L'atleta jamaicà ha tingut problemes, fins i tot, per recordar l'última carrera que va perdre. "Va ser el juny del 2013, contra Justin Gatlin a Roma", ha recordat finalment.

Després de la seva retirada Bolt no farà "res" -s'entrenarà uns dies amb el Borussia Dortmund, amb qui comparteix patrocinador- i ha negat amb rotunditat que vulgui provar fortuna en el bobsleigh. "Tothom sap que no m'agrada gens el fred", ha dit abans de deixar clar que no acceptarà el repte del kenià David Rudisha per competir en els 400 metres: "Ni tan sols en un acte benèfic".

stats