Esports 07/11/2013

El Bordils dóna la cara però cau eliminat a la Copa del Rei d'handbol (23-32)

El Frigoríficos del Morrazo ha estat superior, aprofitant els nervis dels catalans durant el primer temps

EL Bordils ha perdut amb el Cangas a la Copa

BordilsAmb el suport d'un pavelló ple de gom a gom, l'Handbol Bordils ha caigut eliminat de la Copa del Rei d'handbol després de perdre per 23-32 amb el Frigorígicos del Morrazo, un dels equips de la lliga Asobal. L'equip gironí ha pagat els nervis i les errades en els llançaments del primer temps, quan perdia per 9-17.De fet, durant els primers minuts el resultat era ajustat (6-6), però després l'equip local ha fallat molts atacs que li han costat perdre el partit.

A la segona part, el Bordils ha donat la cara contra un equip d'una categoria superior fins el 23-32 final.

El partit, aturat durant molts minuts per la lesió d'un àrbitre, ha acabat amb un ovació del públic als seus jugadors.