BUNDESLIGA
Esports 22/01/2016

Un doblet de Lewandowski dóna al Bayern el primer triomf del 2016

Xabi Alonso s'ha fet l'empat en un autogol

Isaac Lluch
1 min
Reunió imminent entre Guardiola i el Bayern

MunicA sota zero i amb algun calfred. Per les baixes temperatures i per algun ensurt més del compte. Però el Bayern s'ha endut d’Hamburg justament allò que hi havia anat a buscar en la represa de la Bundesliga: els tres punts. Una victòria per a l’equip de Pep Guardiola poc lluïda però ben suada després de 34 dies d’aturada hivernal. A l’espera del que faci el Dortmund a Mönchengladbach, els bavaresos han dormit amb 11 punts d’avantatge en el liderat.

D’alguna manera s'ha notat el fred i la falta de ritme competitiu. L’Hamburg ha dificultat molt la circulació del joc al Bayern. Guardiola ha mogut diferents peces per intentar que el seu equip no es desencallés en l’ordenada pressió local. Aviat Lahm ha avançat al mig del camp, però ha compartit gairebé el mateix espai que Xabi Alonso i, amb Thiago poc present rere la línia de pressió local, el joc no ha estat gaire fluid. Als metres finals, la precisió també era escassa per molt que Costa mai no s'ha amagat. Encara gràcies per al Bayern que, després d’una acció de contrapunt, Lewandowski ha anotat de penal poc abans del descans.

A la represa el Bayern ha sortit més espavilat, però, quan millor jugava, Xabi Alonso s'ha fet l'empat en un autogol després d'una falta lateral. Per a més intranquil·litat per a Guardiola, s'ha lesionat Boateng. El Bayern, però, no ha perdut estabilitat i ha creat diverses ocasions. En una d’afortunada Lewandowski ha signat un valuós triomf.

stats