MOTOGP
Esports 10/10/2014

Caiguda sense conseqüències de Marc Márquez a Motegi

El de Cervera, que aquest diumenge pot revalidar el títol de campió del Món al Japó, ha anat pel terra a la primera sessió d'entrenaments lliures

Ara
1 min
Marc Márque, signant autògrafs a Suzuka / TORU HANAI / REUTERS

BarcelonaMarc Márquez té aquest diumenge el primer 'match ball' per revalidar el Mundial de MotoGP. El pilot de Cervera arriba al Japó com a líder indiscutible del certamen quan encara falten quatre curses (comptant la d'aquest cap de setmana) per acabar la temporada i en té prou guanyant per assegurar-se el títol.

Tot i que, de moment, no ha començat del tot bé la seva participació al Gran Premi, ja que ha caigut en la primera sessió d'entrenaments lliures a Motegi. Ha estat un accident sense conseqüències però que li ha fet perdre ritme i ha malmès la seva Honda. Entre una cosa i l'altra, Márquez ha acabat amb el sisè millor temps del dia, a set dècimes de l'italià Andrea Dovizioso, que ha estat el més ràpid amb un temps de 1:45.140, a mig segon de Jorge Lorenzo. "No hem començat amb bon peu... però només és divendres ;)" ha piulat el català des del seu compte a Twitter.

Més sort ha tingut Dani Pedrosa, que ha comès una errada a la onzena volta dels entrenaments, frenant malament a l'entrada d'un revolt i perdent el control de la moto. En el seu cas, però, ha pogut controlar-la 'in extremis' i ha salvat la caiguda. Tot i això, només ha pogut ser quart als entrenaments del divendres.

stats