Futbol Català
Esports 14/09/2011

El davanter egarenc Carlos Martínez signa el doble de gols que jornades s'han disputat a Tercera

El futbolista del Terrassa afirma trobar-se en el seu millor moment

Redacció
1 min
Carlos Martínez lidera la classificació de golejadors

BarcelonaEl Terrassa va perdre diumenge una oportunitat d'or de situar-se líder en solitari de Tercera, però segueix líder en un altres aspecte més individual, el dels gols. El seu davanter Carlos Martínez suma sis dianes en tres partits i comanda tot sol la cursa pel reconeixement de màxim artiller de la categoria.

En una entrevista concecida al programa Catalunya Futbol de Ràdio Marca, el punta va afirmar sentir-se "físicament molt bé. Estic a plena confiança i he fet molt bona pretemporada". El futbolista porta en poques setmanes gairebé la meitat de gols que la temporada passada. Martínez apunta que "l'últim any no em van acompanyar les lesions i em van afectar als turmells. Gràcies als fisioterapeutes estic aquest any molt més fort".

Respecte les possibilitats del seu equip, el davanter afirma que "hem començat molt bé amb dues victòries molt bones a les primeres jornades" i que es veu "un equip molt fort i que pot fer que tot sigui possible". No obstant, Carlos Martínez creu que l'Espanyol B ha de ser "el líder indiscutible per nom, entitat i equip".

stats