HOQUEI PATINS
Esports 03/11/2017

Els equips catalans d'hoquei patins debuten aquest cap de setmana a Europa

Dissabte arrenca la Lliga Europea i la Copa CERS, amb la presència de vuit conjunts catalans

Ara / Efe
2 min
L'Igualada és un dels equips catalans d'hoquei patins que aquest cap de setmana disputa competició europea

BarcelonaAquest cap de setmana, diversos equips catalans d'hoquei patins comencen a competir a Europa, tant a la Lliga Europea com a la Copa CERS.

Pel que fa a la Lliga Europea, hi prenen part tres equips catalans, a més del Liceo. Ara, al grup A, el Reus, el vigent campió, no debutarà aquest dissabte davant el Viareggio italià, ja que el vol de l'equip italià s'ha cancel·lat i caldrà buscar una nova data. El Barça, situat al grup C, jugarà diumenge al Palau Blaugrana amb el també conjunt transalpí del Forte dei Marmi. Aquests són dos dels partits més destacats de la jornada.

El Vic debutarà en una de les pistes més temibles d'Europa, la del Porto, un dels equips favorits al títol; per últim, el Liceo gallec, integrat al grup D, jugarà a la pista de l'Amatori Lodi, un dels conjunts més assequibles del campionat.

Els horaris dels partits dels conjunts catalans són els següents:

Porto - Vic: dissabte, 15.00 h

Barça Lassa - Forte dei Marmi: diumenge, 13.00 h

Amatori Lodi - Coinasa Liceo 21.00 h

5 equips catalans debuten a la Copa CERS

Pel que fa a la Copa CERS, 5 equips catalans disputen aquest cap de setmana els partits d'anada dels setzens de final. 4 dels 5 conjunts jugaran primer a domicili, i només el Noia Freixenet ho farà a casa, davant el conjunt alemany del Darmstadt, a priori assequible per passar ronda.

El Vendrell visitarà la pista del Coutras francès i l'Igualada la de l'italià Sarzana, potser l'eliminatòria més equilibrada de les que compten amb participació catalana, mentre que els altres

equips viatgen tots a terres alemanyes: el Voltregà a Remscheid, i el Lleida a Walsum, tots dos amb moltes possibilitats d'èxit.

Els horaris dels conjunts catalans que disputen la Copa CERS són els següents:

Coutras - Vendrell: dissabte, 21.00 h

Noia - Darmstadt: dissabte, 19.30 h

Remscheid - Voltregà: dissabte, 16.00 h

Walsum - Lleida: dissabte, 20.00 h

Hoquei Sarzana - Igualada: dissabte, 21.00 h

stats