PLAY-OFF NBA
Esports 09/05/2016

Els Cavaliers passen per sobre dels Hawks i són a la final de la conferència est (4-0)

L'equip de Cleveland, amb LeBron James i Kevin Love com a figures determinants, han guanyat per 99 a 100 el quart partit de la sèrie

Joan Aureli Raich
Kevin Love i LeBron James han sigut els homes claus de la victòria de Cleveland

BarcelonaEls Cleveland Cavaliers han eliminat als Atlanta Hawks per la via ràpida. En el partit disputat a Atlanta de la matinada de diumenge a dilluns, han guanyat el quart partit de la sèrie per 99 a 100 i s'han classificat per la final de la conferència est a la primera oportunitat. Per segona temporada consecutiva, els Cavaliers eliminen als Hawks en semifinals per quatre victòries a zero.

Els de Cleveland han tingut en Kevin Love i en LeBron James els homes més importants del partit. Love ha estat el màxim anotador amb 27 punts i també ha aportat 13 rebots. James, per la seva banda, ha aportat 21 punts, 10 rebots i 9 assistències.

Dennis Schroder ha estat el màxim anotador dels d'Atlanda amb 21 punts però, igual que en la resta de la sèrie, l'equip s'ha mostrat molt irregular i imprecís en els moments importants.

Igualtat a la conferència oest

L'altre partit de la jornada ha deixat una semifinal molt més igualada. Els Oklahoma City Thunder, han aconseguit empatar la sèrie a dues victòries (2 a 2) contra els San Antonio Spurs. Amb la victòria, forcen que la sèrie arribi, com a mínim, al sisè partit. El partit, disputat a Oklahoma City, ha acabat 111 a 97 i els locals han tingut en Kevin Durant l'home determinant. El jugador, de 27 anys, ha igualat la seva màxima anotació en partit de 'play-off' amb 41 punts.