BARÇA
Esports 01/06/2014

Cesc, objecte de desig del Manchester City, l'Arsenal i el Liverpool

El Manchester City deixa clar que Agüero no marxarà i no confirma negociacions amb el maresmenc

Ara
1 min
Cesc, durant un entrenament / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl nom de Cesc Fàbregas segueix sonant fort a Anglaterra. Segons el 'The Daily Star Sunday', el Manchester City estaria disposat a fitxar el jugador català, especialment si Touré Yaya marxa. La informació parla d'un possible intercanvi amb Touré Yaya, opció el Barça descarta.

Cesc també és notícia a la BBC, on s'afirma que seria l'Arsenal el club disposat a atacar per poder recuperar un jugador que ja va ser seu. Al 'Daily mail' afegeix el Liverpool a la llista de clubs que volen fitxar el migcampista, que tamé seria a la llista de fitxatges del Chelsea.

A Catalunya, l'Sport parla avui d'una reunió de Darren Dein, representant de Cesc, amb Arséne Wenger, tècnic de l'Arsenal. El portal www.am14.net de la seva part, ja dóna per fet que Cesc serà jugador del Manchester City la propera temporada, sense descartar que Agüero pugui formar part d'aquesta operació. Consultat per l'ARA, una font del Manchester City nega que Sergio Agüero pugui estar dins de qualsevol operació ja que aquest no marxarà del club, però tampoc confirma si hi ha un acord amb el jugador maresmenc del Barça.

stats