COE
Esports 12/12/2012

El COE celebra el seu centenari amb un homenatge als medallistes espanyols

L'esport espanyol ha celebrat el centenari del Comitè Olímpic en una gala presidida pel príncep d'Astúries i amb la presència de Jacques Rogge

Ara
1 min
Rudy Fernández, un dels premiats

El Comitè Olímpic Espanyol ha celebrat el seu centenari amb una gala presidida pel príncep d'Astúries i amb la presència del president del Comitè Olímpic Internacional, Jacques Rogge. Durant la gala s'ha volgut homenejar als esportistes espanyols que han aconseguit alguna medalla olímpica com ara: David Cal, Joan Llaneras, Gervasio Deferr, Mireia Belmonte, Isabel Fernández, Fermín Cacho, Gemma Mengual, Theresa Zabell, i components dels equips llorejats de bàsquet, handbol, waterpolo, futbol i hoquei.

Els primers en pujar a l'escenari han estat els medallistes de Roma'60 i Montreal'76 i així progressivament han anat desfilant més de 120 esportistes dels 390 que han aconseguit algun metall a la història dels jocs. Els moments més emotius de la cerimònia han arribat amb la presència a l'escenari dels sotscampions de bàsquet a Los Angeles'84 i amb els 22 medallistes de Barcelona'92.

stats