Tour 2011
Esports 03/07/2011

Contador: "La situació actual del Tour està molt oberta, però els favorits són Schleck i Evans"

El ciclista de Pinto ja té més d'un minut de desavantatge respecte els seus principals rivals després de només dues etapes

Efe
1 min
L'equip Saxo Bank, encapçalat per Contador, durant la contrarrellotge per equips.

Les EssartsAlberto Contador ha considerat avui que els favorits en aquest moment per guanyar el Tour de França són el luxemburguès Andy Schleck i l'australià Cadel Evans, que li avantatgen en més de minut i mig a la general.

"La situació actual del Tour està molt oberta, però els favorits són Andy i Cadel. Andy és molt fort a la muntanya i té un bon avantatge respecte mi. Els últims Tour s'han guanyat per molt poca distància i jo tinc un retard . Evans és molt sòlid i pot aconseguir avantatge amb els altres ", ha afirmat el ciclista madrileny a la televisió pública francesa.

Pel que fa a la resolució de les seves acusacions pel positiu per clenbuterol al Tour de l'any passat, Contador ha afirmat que "no és bo per a ningú" que el Tribunal Arbitral de l'Esport (TAS) no hagi decidit abans de l'inici de la ronda francesa.

"Jo sóc el primer que m'hagués agradat que això s'acabés. Els experts saben que no hi ha dopatge, per a mi està clar, però ha estat dur per la meva família i per a mi. Han dubtat de mi, desitjo que això acabi aviat, sóc molt optimista ", ha assegurat.

stats