COPA D'ÀFRICA
Esports 20/01/2012

Seydou Keita i Juvenal, els "catalans" de la Copa d'Àfrica

A diferència d'altres edicions, només un blaugrana juga la Copa d'Àfrica, Keita. El capità del Sabadell, Juvenal, serà l'altre representant del nostre futbol a la competició

Toni Padilla
1 min
El capità del Sabadell, Juvenal

BarcelonaSeydou Keita, que s'ha estat dos anys sense jugar amb la selecció de Mali, retorna a una fase final de la Copa de Nacions de l'Àfrica com a únic representant del FC Barcelona. L'exjugador del club Touré Yaya hi serà amb la Costa d'Ivori, però Samuel Eto'o ni s'ha classificat amb el Camerun. L'Espanyol, per la seva part, tampoc disposa de cap jugador a una Copa on solia veure Kameni, suplent en la darrera edició de la competició. Enguany, Kameni ha marxat al Màlaga i la seva selecció tampoc es va classificar. L'ivorià Romaric, per la seva part, no ha estat convocat per François Zahoui.

L'altre representant a la Copa del futbol català és el capità del Sabadell, Juvenal Edjogo. Juvenal és un dels 11 jugadors convocats per l'equip amfitrió que és nascut a Espanya, fill d'immigrants d'aquesta antiga colònia estatal. Juvenal, de 32 anys, és un dels titulars d'una selecció que finalment no ha convocat el seu germà Alberto, nascut com ell a Sabadell i actualment jugador a Tercera Divisió.

Guinea debuta a una fase final de la CAN gràcies a la seva condició d'amfitriona, i entre els jugadors convocats destaquen també el davanter nascut a València Raúl Fabiani, actualment a l'Alcoià, i el defensa Sipo, que juga al Badajoz i és nascut a Alacant.

stats