125
Esports 14/08/2011

Cortese s'imposa en el frec a frec contra Zarco i aconsegueix la victòria al circuit de Brno

Nico Terol ha hagut d'abandonar i ha perdut bona part de l'avantatge que tenia al capdavant del mundial, mentre Maverick Viñales només ha pogut acabar 6è

Martí Molina
1 min
L'alemany Sandro Cortese, al circuit de Brno

BarcelonaSandro Cortese ha guanyat la cursa de 125 al circuit txec de Brno, en una prova on el líder del mundial, Nico Terol, ha hagut d'abandonar per culpa d'un problema mecànic. Zarco ha acabat segon, i Alberto Moncayo ha completat el podi.

Terol ha fet una bona sortida, igual que Zarco, i tots dos s'han escapat de la resta del grup. Així ha transcorregut la part inicial de la prova, fins que Nico Terol ha tingut un problema tècnic i s'ha vist obligat a abandonar. El líder del mundial quedava fora de combat i Zarco ho volia aprofitar per esgarrapar-li un bon grapat de punts. El pilot francès ha passat a encapçalar la cursa, junt amb Sandro Cortese. Tots dos han protagonitzat un frec a frec que no s'ha resolt fins a l'últim revolt, on Cortese s'ha acabat imposant i ha creuat la línia de meta en primera posició.

Darrera els dos primers pilots hi havia un grup de corredors que lluitaven pel tercer graó del podi, que finalment ha caigut a favor d'Alberto Moncayo. En aquest grup també hi havia Maverick Viñales, un altre dels que també opta al campionat del Món. Però el de Figueres, que no s'ha acabat de trobar còmode durant el cap de setmana, només ha pogut acabar 6è

Després d'aquesta prova, Nico Terol continua encapçalant el Mundial amb 166 punts, però Zarco és ara a només 12 de distància (154). El tercer continua essent Viñales amb 132.

stats