PRIMERA DIVISIÓ
Esports 29/03/2014

El Reial Madrid recupera la rialla derrotant el Rayo Vallecano (5-0)

Els aficionats madridistes han xiulat Diego López i Carlo Ancelotti durant el partit

Cristiano Ronaldo, celebrant el primer gol contra el Rayo

BarcelonaEl Reial Madrid ha aturat la ratxa de resultats negatius derrotant el Rayo Vallecano en un partit jugat sota la pluja en que ha fet miques el Rayo a la contra. Sense Modric, absent per culpa d'una febre, el conjunt blanc ha derrotat l'equip de Vallecas sense enamorar, però segueix ocupant la tercera posició.

Ancelotti, xiulat abans del partit per alguns espectadors, ha seguit apostant per Diego López a la porteria. El porter gallec ha estat xiulat per altres aficionats, rebent també aplaudiments. El Rayo, sempre valent en la proposta, ha plantat cara però ha estat castigat per un gol de Cristiano Ronaldo a la primera part.

A la segona l'equip visitant no ha deixat de buscar el seu gol, però en una contra Cristiano ha deixat en safata el gol a Carvajal, autor del 2-0 als 55 minuts. Als 67, amb espais, el Madrid ha fet el terce gràcies a una bona jugada de Di Maria que ha acabat Gareth Bale. El mateix Bale ha marcat el quart poc després creuant tot el camp amb espais. El darrer gol ha estat el més bonic, obra de Morata amb un fantàstic xut.