MOTOGP
Esports 05/05/2013

Dani Pedrosa es reivindica amb un triomf i Márquez és segon després d'avançar Lorenzo amb una maniobra al límit

El de Castellar del Vallès s'imposa amb una cursa en solitari a Jerez. Márquez supera Lorenzo en l'últim revolt i el balear li nega les disculpes al parc tancat

Nuria García
1 min
Dani Pedrosa ha guanyat la cursa de MotoGP a Jerez / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaDani Pedrosa ha aconseguit a Jerez el primer triomf de la temporada. El de Castellar del Vallès, després dels triomfs de Lorenzo a Qatar i de Marc Márquez a Austin, necessitava reivindicar-se i aquest diumenge ho ha fet i de la millor manera possible.

Pedrosa arrencava des de la segona posició i, tot i que s'ha situat primer després d'una gran sortida, tot i que Lorenzo ha recuperat el lideratge tan sols dos revolts més tard. Pel darrere, Marc Márquez i Valentino Rossi es barallaven per intentar seguir el ritme dels dos pilots capdavanters. L'italià ha superat el de Cervera, però Márquez li ha tornat la partida tot just uns revolts més tard.

Pedrosa, que tenia un ritme superior a Lorenzo, ha avançat el balear amb un interior perfecte, i des de llavors, ha començat a escapar-se tot sol. Pel darrere, Marc Márquez retallava diferències amb Lorenzo, que patia amb els seus pneumàtics. A dues voltes per al final i amb Pedrosa massa lluny, Lorenzo i Márquez s'han jugat els dos últims llocs del podi. El de Cervera ha intentat ensenyar-li roda a Lorenzo, però el balear s'ha defensat bé. Fins que en l'última volta, Márquez ha anat a totes i amb una maniobra al límit ha superat Jorge Lorenzo. El de Cervera ha entrat al revolt una mica passat i s'ha tocat amb el balear abans de superar-lo i ser segon.

Al parc tancat, Marc Márquez ha intentat demanar-li disculpes a Lorenzo, però el balear no les ha acceptat.

stats