LLIGA BBVA
Esports 09/07/2015

Florentino Pérez, a Danilo: "El volien els millors d'Europa i Danilo és aquí"

El lateral brasiler ha estat presentat al Santiago Bernabéu

Efe
1 min
Danilo i Florentino Pérez / ANGEL DÍAZ / EFE

MadridFlorentino Pérez, president del Reial Madrid, ha afirmat aquest dijous durant la presentació de Danilo Luiz Da Silva que el lateral dret brasiler ha rebutjat ofertes d'altres clubs i que finalment ha decidit fitxar pel conjunt blanc. "Vestir aquesta samarreta ha de ser un somni i un desig per als nostres jugadors. Formar part del club és un privilegi. Volem els millors jugadors, els que ambicionen fer història. Arriba un home amb el qual volien comptar els millors d'Europa. Ell tenia clar que volia formar part d'aquest equip i per això és aquí", ha dit.

El màxim mandatari blanc ha destacat el compromís que té amb els aficionats cada any per portar els millors jugadors i ha assenyalat que amb la "genètica" guanyadora del Reial Madrid la seva obligació era millorar i buscar encara més "l'excel·lència".

"Això requereix treball i aquest escut no entén de desànim. Cada temporada ho donem tot, per això es necessita treball i entrega. Vestir aquesta samarreta ha de ser un somni, ser d'aquest club és un privilegi. Volem els millors jugadors, els que tenen ambició per guanyar títols", ha comentat.

Florentino ha valorat a Danilo com un "magnífic" futbolista que arriba al club blanc amb 23 anys i un excel·lent "bagatge" amb la selecció brasilera i el Porto.

stats