Moto2
Esports 12/06/2011

Marc Márquez: "La moto m'ha escopit amb un cop sec i inesperat"

El català ha explicat avui que la seva moto l'havia "escopit amb un cop sec i inesperat" en un moment en què no estava forçant ni tan sols per avançar.

Efe
1 min

SilverstoneEl català Marc Márquez (Aprilia) ha explicat avui que la seva moto l'havia "escopit amb un cop sec i inesperat" en un moment en què no estava forçant ni tan sols per avançar.

La pluja ha arruïnat avui a Silverstone la carrera del pilot de Lleida al Gran Premi de Gran Bretanya de Moto2. Primer ha caigut durant la sessió d'escalfament al matí i ha destrossat la seva Aprilia, i en la cursa també ha acabat per terra en la seva vuitena volta en un circuit en què l'any passat va guanyar la prova de 125 cc.

"Fins al diumenge estava sent un bon cap de setmana. Amb la pista seca havíem aconseguit una molt bona posada a punt, anàvem molt còmodes i molt ràpids", ha explicat el campió del món de la menor de les cilindrades.

Segons Marc Márquez, "aquest matí estava plovent i el warm up ja ha estat amb la pista mullada. Entrant a la meta, en l'última volta, he tingut una caiguda bastant estranya i s'ha destrossat la moto".

"L'equip ha fet un grandíssim treball perquè pogués sortir en carrera i encara que la moto no fos la mateixa ja ha estat un èxit prendre la sortida", ha dit.

Márquez ha declarat que ha tractat de prendre's la carrera amb molta calma, "amb l'objectiu de rodar sense assumir riscos", però que no ha estat possible.

stats