FUTBOL
Esports 05/02/2019

Detectats moviments sospitosos en cinc partits de futbol aquesta temporada

Cap no és a la Primera Divisió masculina, però un és a la Lliga Iberdrola

Efe
1 min
Detectats moviments sospitosos a cinc partits de futbol aquesta temporada

BarcelonaLa Lliga de Futbol Professional (LFP) i el seu departament d'Integritat i Seguretat han detectat 5 partits "potencialment sospitosos" de resultats pactats i apostes aquesta temporada, una xifra inferior als 29 partits sospitosos de la temporada anterior. Es tracta de tres partits de Tercera Divisió, un partit de Segona B i un de la Lliga Iberdrola femenina. No s'ha explicat quins partits en concret serien.

"L'èxit en el monitoratge d'alertes, a més de l'actualització i millora constants del programari Tyche, que fan servir els nostres analistes des del 2017, recau en la feina de prevenció que duem a terme a través de tallers d'integritat en el futbol professional, el futbol base, el futbol sala, el futbol femení i els clubs associats a Proliga [Segona Divisió B i Tercera Divisió]", va declarar Florentino Villabona, director del departament d'integritat i seguretat de la LFP.

Per a la resta de temporada estan fixats més de 200 tallers, unes xerrades que se sumen a les més de 120 que ja ha impartit la LFP i que han comptat amb 2.035 assistents, a més dels mil menors procedents del futbol base. La campanya anterior la LFP va impartir 137 tallers d'integritat.

stats