Futbol Català
Esports 26/01/2012

La directiva del Vic decebuda amb la poca assistència de públic a l'estadi per veure l'equip

Tot i el retorn a categoria estatal, l'afició no dóna la resposta que vol el club

Ara
1 min
El president del Vic, Juli Espina

VicL'actual directiva del Vic, encapçalada per Juli Espina, va entrar dins l'entitat la temporada 2002/2003, amb la primera plantilla a l'antiga categoria de Preferent. Des de llavors, l'equip ha anat progressant fins assolir l'estiu passat l'ascens i el retorn a Tercera Divisió. Malgrat la dinàmica positiva -l'equip no només ha retornat a nivell estatal sinó que ha superat unes dures jornades inicials per viure actualment fora del descens-, el públic sembla no respondre a la crida de l'entitat.

En declaracions al programa 'Temps Afegit' d'El 9 TV, Espina va afirmar que "nosaltres fem tot el possible per fer més gran l'entitat. En els darrers anys hem fet diferents fusions i absorcions com són el Riuprimer i l'Aiguafreda, factors que encara ara estem millorant per encaixar dins el projecte". No obstant, l'entitat no troba recolzament en la població. El tresorer del Vic, Sagi Barnolas, va explicar que "tenim 125 socis i els directius, entre coneguts i familiars, aportem 50 a aquesta xifra. Realment en tenim 75 d'externs, una xifra gens pròpia de Tercera Divisió i que no es pot entendre en una població de 40.000 habitants".

Per a Espina "hem de donar les gràcies a patrocinadors i consistori, que ens ajuden en el que poden, perquè amb els diners de soci no podem fer més cosa. La junta ha de posar diners i fer derrames". Barnolas afegeix que tot i aquest recolzament "pujar a Tercera no s'ha traduït en l'augment de patrocinadors o l'entrada de més capital".

stats