Handbol
Esports 19/12/2013

"La força d'un poble", el documental que pretén rememorar la gesta de l'Handbol Bordils

El club gironí, que l'any passat va guanyar la Copa Catalunya i va aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor de Plata, vol homenatjar la seva temporada més històrica

àlex Galera
El Bordils necessita 7.300 euros per produir aquest reportatge / HANDBOLBORDILS.COM

BarcelonaL'Handbol Bordils és l'equip d'un poble gironí de poc més de 1.700 habitants que actualment competeix a la Divisió d'Honor Plata, l'equivalent a la segona divisió de l'handbol nacional. La temporada passada va aconseguir l'ascens a aquesta categoria i, alhora, va convertir-se en el campió de la segona Copa Catalunya per segona vegada a la seva història.

És per això que el club, que actualment ocupa la cinquena posició a la taula classificatòria, vol impulsar la creació d'un documental audiovisual perquè aquesta fita no es quedi en una simple anècdota. El projecte, que ha estat batejat com "La força d'un poble", necessita un total de 7.300 euros. Des de la plataforma de crowfunding Verkami es pot donar suport econòmic per finançar aquest documental, que seria presentat a festivals internacionals.